Selasa, 19 Juni 2018

Moeilijke acne verloren? Misschien veroorzaakt uw telefoon

http://lsyindonesia.com/tag/makanan-yang-dianjurkan-dikonsumsi-untuk-menghambat-penyebaran-kanker-payudara/

Moeilijke acne verloren? Misschien veroorzaakt uw telefoon

 

Routinematige reiniging van het gezicht 's ochtends en' s avonds nooit gemist, u bent ijverig in het toepassen van moisturizer en eet gezond voedsel. Maar waarom blijven managers en mee-eters gewoon rechtop staan? Je favoriete mobiele telefoon kan daar de oorzaak van zijn. Duik van Beautylish, onze telefoons redden mogelijk duizenden, zelfs miljoenen bacteriën die uit eigen handen komen. Wanneer de hand de knop of het telefoonscherm aanraakt, kunnen verschillende vuil, olie of bacteriën van hand naar mobiel bewegen. Mobiele telefoons die zijn blootgesteld aan vuil en bacteriën houden zich dan aan het gezicht terwijl u aan het telefoneren bent. Het resultaat, acne en mee-eters ook knallen karenakotoran verstoppen poriën.

 

Dingen die u kunt doen om de verplaatsing van bacteriën van de hand naar de telefoon of van de telefoon naar het gezicht te verminderen, dat wil zeggen door de telefoon altijd hygiënisch te houden.Biasakan reinigt de telefoon elke dag door af te vegen met vochtige doekjes die alcohol bevatten. Kan ook met een natte doek bevochtigd worden. Wrijf zachtjes en langzaam het scherm, de knop is ook de achterkant van de telefoon. Een andere manier om dit te doen, is een handsfree of luidspreker gebruiken, want de telefoon komt niet in direct contact met de huid van het gezicht.

Ken de tips om effectief om te gaan met acne: Verwijder acne-vlekken met etherische oliën 4 Natuurlijke bestanddelen van acne-kanker Hoe veilig om te gaan met acne (hst / hst)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar